rebost de Nadal Flors i Ceràmica

38,00 

El regal perfecte rebost de Nadal Flors i Ceràmica. Comprar un petit rebost de dos prestatges, un amb un mini porró i una gerreta de ceràmica pintada a mà, al prestatge de sota un plat de ceràmica i un petit tió bufó detalls fets amb amor a Nadal i a la tradició catalana del tio de Nadal, un detall que guardessis per celebrar Nadal, per molts anys. Amb El Tió Bufó podeu fer regals únics que emocionin a qui els rebi.

 

  • Ref. 003 petit rebost
  • Decoració de Nadal amb vesc
  • El regal perfecte rebost de Nadal Flors i Ceràmica.
  • Un tió de Nadal i llaç verd.
  • Mida: petit rebost

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Ceràmica i flors de Nadal

El regal perfecte rebost de Nadal Flors i Ceràmica. Comprar un petit rebost de dos prestatges, un amb un mini porró i una gerreta de ceràmica pintada a mà, al prestatge de sota un plat de ceràmica i un petit tió bufó detalls fets amb amor a Nadal i a la tradició catalana del tió de Nadal, un detall que guardessis per celebrar Nadal, per molts anys. Amb El Tió Bufó podeu fer regals únics que emocionin a qui els rebi.

Rebost de Nadal Flors i Ceràmica

És un regal perfecte i elegant, rebost o prestatge de fusta de color verd. Decorat amb avet, eucaliptus, un tio i miniatures de ceràmica, que segur t’encantés posar també a casa teva.

Compra en línia al tió bufó

El Tió Bufó. Adorns nadalencs, com els rams de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. Ram de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

 

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.