Caganers de Nadal

22,00 

Caganers de Nadal. El pessebre de milions de famílies a Espanya i moltes parts del món, ja no s’entén sense el caganer amagat després de qualsevol matoll.

 

  • Ref. Caganers Articulados (1unidad)
  • El Tió Bufó =Avi/Àvia. Caganers de Nadal
  • Material: fusta tornejada i articulada
  • Mides: 8 X 17 cm d’alçada
  • Accessoris:
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Avis caganers

Caganers de Nadal. El pessebre de milions de famílies a Espanya i moltes parts del món, ja no s’entén sense el caganer amagat després de qualsevol matoll.

Caganers de nadal articulats

Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. Decora el teu nadal, amb ell, El Tió Bufó.

 

Les tradicions catalanes de Nadal

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que

peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.

Tots amb detalls del Tió Bufó. Llapis, imants per a nevera o escriptori, adorns arbre de nadal, tios temàtics, adorns taula, pinces, mòbils per al cotxe, agulles de solapa, collarets, polseres, diademes, barretines, pals per enganxar, mantes més grans, joguines petites perquè els cagui el tió o la tiona etc. etc.…)

 

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?