Tió i la Tiona més petita per a l’arbre de nadal. Tió amb Imant, clauers, llapis, pinces, Tionas amb oficis i entreteniments als quals no els falta detall per a ser presentats en la taula de nadal i personalitzats per a cada comensal

Compra El tió més petit del món en el Tió Bufó. A aquests Tións i Tionas, NO, els pots pegar … Però són perfectes per a regalar als teus amics, per a jugar, per a formar famílies, perfectes per a personalitzar als comensals de la taula de nadal durant anys. Perfectes com a amulets de la sort.
Decora el teu arbre de nadal amb el Tió i Tiona i tindràs una decoració diferent i única, ideal per a les llars, restaurants i comerços.
Regala exclusivitat amb el Tió i la Tiona temàtics. Personalitzats amb les seves professions, esports i entreteniments….
Per als nacionalistes Tións i Tionas, amb la Senyera, la Bandera d’Europa, la Bandera del Barça o la bandera LGBTIQ +. Imperdibles!

Detalls al·legòrics al tió Bufó.

Realitzats amb trossets i retalls de fustes. Artesanies nadalenques catalanes que es mostren en la nostra web www.eltiobufo.com
Tiós amb imants, llapis amb tio, tió i tiona per a decorar l’arbre de nadal, collarets, clauers, penjolls amb moll per al cotxe, agulles per als dependents de mercats i celebrar l’ambient del nadal. Tió i Tiona per a regalar amb el vesc de la sort.

Col·laborant en la neteja dels boscos i posant les nostres mans i l’amor que sentim per la nostra tradició de Catalunya.
En el que portem 30 anys treballant i promocionant-la en tota Espanya i en el món. Des del Tió Bufó.