Caganer de Nadal

La figura tradicional del caganer és la d’un pagès atapeït i amb la seva barretina. Caganer de Nadal És típic representar-ho amb un cigarret en els llavis o una pipa mentre compleix la seva obligació natural, i algunes vegades té a la mà un tros de paper o un diari obert per a amenitzar la tasca amb la lectura i emprar-lo per a la posterior neteja.

Quant a la variant femenina d’aquesta popular figura, cal dir que des de fa uns trenta anys aquí es fabriquen models de “caganera”. El seu creador va ser el figurista barceloní Lluís Vidal, coincidint amb l’època d’aparició de les primeres minifaldilles al carrer. A part aquestes tipologies, que són les més comunes, també hi ha models vestits amb la indumentària hebraica.

Els caganers d’El Tió Bufó són de fusta i articulats.

 • Caganers de NadalCaganers de Nadal Quick View
  • Caganers de NadalCaganers de Nadal Quick View
  • Caganers de Nadal

  • 22,00 
  • Caganers de Nadal. El pessebre de milions de famílies a Espanya i moltes parts del món, ja no s'entén sense el caganer amagat després de qualsevol matoll.   Ref. Caganers Articulados (1unidad) El Tió Bufó =Avi/Àvia. Caganers de Nadal Material: fusta tornejada i articulada Mides: 8 X 17 cm d'alçada Accessoris: Les mesures són aproximades. En fer la teva comanda…
  • Afegeix a la cistella

La figura tradicional del caganer és la d'un pagès atapeït i amb la seva barretina. Caganer de Nadal És típic representar-ho amb un cigarret en els llavis o una pipa mentre compleix la seva obligació natural, i algunes vegades té a la mà un tros de paper o un diari obert per a amenitzar la tasca amb la lectura i emprar-lo per a la posterior neteja.